Νέο Project: The-Benchmark

Το The-Benchmark αποτελεί προσωπικό blog της Μαρίας Φωκά που μελετάει την αισθητική, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ένδυση. Μέσα από την δική της οπτική, αναλύει την εμφάνιση ως μέσο έκφρασης και ... Περισσότερα »

24th Aug 2018
Νέο Project: Mrvan.taxi

Το MrVan.Taxi παρέχει υπηρεσίες ταξί για την περιοχή της Μαγνησίας και ολόκληρης της Ελλάδας. Διαθέτει στόλο οχημάτων για να ασφαλή και άνετα ταξίδια. Μέσα από την ιστοσελίδα του μπορείτε να το ... Περισσότερα »

19th Jun 2018
Νέο Project: Alumvision.com

Η AlumVision, θυγατρική της DESTRAL ΑΒΕΕ, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην κατασκευή κουφωμάτων Αλουμινίου και Μεταλλικών κατασκευών εδώ και 25 χρόνια. Ιδρύθηκε από τους αδελφούς Δεδούση το 1990 ... Περισσότερα »

5th Jun 2018
Νέο Project: GogoTsakoyani.com

Η Γωγώ Τσακογιάννη είναι συγγραφέας και blogger από την Αθήνα, που επιθυμεί να προβάλλει το έργο της σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα συνεχή επαφή κι επικοινωνία με το κοινό ... Περισσότερα »

23rd May 2018
Νέο Project: BoldBodySwim.gr

Η επιχείρηση BOLD BODY εξειδικεύεται εδώ και μία 20ετία στο χώρο της κολύμβησης.Η βιοτεχνία της αναλαμβάνει την κατασκευή αθλητικών μαγιό ενώ στο κατάστημά της διαθέτει κορυφαίας ποιότητας ... Περισσότερα »

23rd Apr 2018
Νέο Project: XartikaTsitoumis.gr

Η επιχείρηση TSITOUMIS COMPANY, ασχολείται εδώ και 20 χρόνια με την εμπορία χαρτιού, είδη ατομικής υγιεινής, προϊόντα HO.RE.CA. και διάφορα άλλα. Το κατάστημα λιανικής και οι αποθήκες χονδρικής ... Περισσότερα »

16th Apr 2018
Νέο Project: Diastasi.org

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΙΑΣΤΑΣΗ αριθμεί δύο φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης , ένα στο Βόλο κι ένα στη Ν. Ιωνία, που εδώ και 23 χρόνια προσφέρουν τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ... Περισσότερα »

29th Mar 2018
Καλά Χριστούγεννα

Κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου, ας πάρουμε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τα απλά πράγματα της ζωής.Σας δίνουμε 20% έκπτωση σε όλες τις νέες παραγγελίες ... Περισσότερα »

24th Dec 2017
Νέα Ιστοσελίδα & Έκπτωση

Υποσχεθήκαμε ότι το 2017 θα μας βρει με πολλά καινούρια πράγματα και υπηρεσίες (Γραφιστική & Διαχείριση Κοινωνικών Δικτύων). Και αυτά είναι που επιτεύχθηκαν μόλις στους 2 πρώτους μήνες, και ... Περισσότερα »

20th Feb 2017
Νέο project: KentroAsimikon-Stamou.gr [Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας]

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΗΜΙΚΩΝ» Στάμου, είναι μια εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία ασημικών. Η εταιρεία έχει μακρά παράδοση στην αγορά από το 1980 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να διακρίνεται για ... Περισσότερα »

3rd Feb 2017